KIWI Campers

Verhuur, verkoop en (ver)bouwen van (bus)campers   

Camper toebehoren, zonnepaneel, bedbank

zonnepaneel sets

Zonnepaneelsets

Complete zonnepaneelsets bestaande uit:  zonnepaneel, laadstroomregelaar,  twee x 5mtr.  meter kabel met stekkers en bevestigingsmateriaal. Dit alles is leverbaar als doe-het-zelf pakket, maar montage door ons is geen probleem. Voor advies op maat, bel of mail, we kunnen helpen met de juiste oplossing. Voor een complete oplossing kunnen we ook een extra accu (huishoud) plaatsen, opdat de motoraccu niet wordt belast. Eventueel is het ook mogelijk uit te breiden met een scheidingsrelais zodat beide accu's ten allertijden opgeladen blijven. Het relais zorgt ervoor dat eerst de ene accu opgeladen wordt en als deze vol is automatisch overschakelt naar de andere accu.

bed/slaapbanken

Camper bed/slaapbank

Mooie bed/slaapbanken op schuifrails. Onze bedbanken zijn 2mtr. lang x 1,20mtr. breed en makkelijk te verschuiven op een rails. De kussen liggen comfortabel en zijn van 10cm dik koudschuim en zijn bekleed met een sterke vochtwerende stof zodat vlekken makkelijk te verwijderen zijn. Deze bedbanken zijn universeel dus te gebruiken in elke (bus)camper.
zijramen/dakluiken

Raam en of ventilatie montage

Wilt u extra licht of ventilatie in uw camper dan is dit mogelijk tegen geringe kosten. Denk aan zijruiten, achterruit of dakluik; neem gewoon even contact met ons op .