KIWI Campers

Verhuur, verkoop en (ver)bouwen van (bus)campers   

Deze winter verhuizen de KIWI's naar Spanje!

Komende winter (okt tot april) verhuizen de KIWI's naar Spanje. Iets specifieker; in de buurt van Santiago de Compostella in Galicië, het beroemde eindpunt van de Camino de Santiago. Dit is in het puntje van Spanje boven Portugal op zo´n 2000 kilometer van Nederland. Heb je altijd al deze kant van Spanje en Portugal willen ontdekken op eigen gelegenheid maar zie je op tegen de lange reis met dure tolwegen, dan is dit je kans! 

De KIWI´s logeren hier bij Nederlandse vrienden met een schitterend gelegen Casa rural; Casa da Cabaza; een 100 jaar oude boerderij, omgetoverd tot Boutique Bed&Breakfast met 5 kamers. Het ideale startpunt om vanuit hier de altijd mooie groene kust van Galicië te ontdekken of de druivenstreken Ribeira Sacra en Vinho Verde tussen Braga en Porto in Portugal. Of Bilbao met het Guggenheim en voor wie wat langer wil rondtrekken zijn ook de steden Lissabon, Sevilla en Cordoba nog goed aan te rijden. 

Daarom hebben we deze pakket reis bedacht (check wel eerst even de beschikbaarheid): Je boekt zelf een vlucht naar Santiago de Compostella. Daar wordt je met een privétransfer naar Casa da Cabaza gebracht waar Sietske je verwelkomt.

Hier kom je lekker even bij van de reis, geniet je van de prachtige omgeving en overnacht je na een heerlijk diner. 

Na het ontbijt krijgt je uitleg van de camper en ga je onderweg voor 5, 12 of zoveel nachten als je zelf wilt (5 is het minimum). Eventuele koffers of overige bagage laat je achter bij de b&b zodat je alleen je kleding in de camper hoeft te doen. 

Deze is verder compleet ingericht met handdoeken, beddengoed, keukengerei, koelkast en daarnaast zelfvoorzienend door het zonnepaneel. (zie voor details KIWI te huur/te koop) 

Op de voorlaatste dag breng je de camper einde dag weer terug bij Casa da Cabaza vanuit waar je de volgende dag weer een transfer krijgt naar het vliegveld (duur ca. 100 minuten).


Prijzen voor deze reis zijn inclusief camperhuur met 24/7 pechhulp verzekering, 2x transfer naar en van de luchthaven van Santiago de Compostella, 2 nachten B&B, 1 x diner en 2 x ontbijt. 


                        All-in prijs voor 2 personen:

              1e week; totaal  7 nachten           € 825,-

              2e week; totaal 14 nachten PLUS  € 725,-

              3e week; totaal 21 nachten PLUS  € 650,-

              4e week; totaal 28 nachten PLUS  € 595,-  

              Afwijkende nachten/dagen zijn mogelijk in overleg.


Niet inbegrepen in de prijs;

# vluchten van en naar Santiago de Compostella  

(vanaf €95 retour met Vueling vanuit Amsterdam of Brussel)*

# Brandstof en tol van de camper

# Verblijf op campings onderweg

* hoe vroeger je boekt hoe goedkoper het ticket!